Budgetcoaching

 

Grip hebben op je eigen budget. Dat is voor veel huishoudens nog niet zo makkelijk. Of het nu gaat om de cijfermatige kant – de inkomsten en uitgaven – of het gedrag erachter, het blijft een uitdaging om inzicht te krijgen en te houden.

Met onze financiële achtergrond kunnen wij helpen jouw financiële zaken op een rijtje te zetten. We lopen samen jouw inkomsten en uitgaven door, zodat we kunnen beoordelen waar er verbeteringen mogelijk zijn.

Als er besparingen mogelijk zijn, dan zien we dat snel genoeg. Als er extra toeslagen of belastingvoordelen te behalen zijn, dan laten wij dat weten.

Ben jij werknemer en heb je financiële zorgen? Wacht dan niet en neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Kom je er zelf niet helemaal uit, of als geen financiële middelen hebt om ons direct in te schakelen, vraag dan of jouw werkgever misschien wil helpen. Wij bieden daarvoor ‘Hulp met Geldzaken’.

HULP MET GELDZAKEN

‘Hulp met Geldzaken’ biedt professionele financiële hulpverlening aan individuele werknemers. De werkgever schakelt ons in, zodat wij jouw als werknemer kunnen begeleiden op verschillende gebieden, zoals budgetcoaching, lifecoaching, financieel advies en/of schuldhulpverlening.

Neem eens kijkje op onze website: www.hulpmetgeldzaken.nl

Maak een afspraak met Hulp met Geldzaken

Kortom, ons doel is (en blijft) om jou te begeleiden en te coachen naar financiële zelfredzaamheid. In onderling overleg of na tussenkomst van je werkgever.

Wil jij actief aan de slag met je budget en sta je open voor verrassende suggesties, neem dan contact met ons op via ons contactformulier.