Wat wij doen

Opleidingen en trainingen

Opleiden is meer dan alleen kennisoverdracht en technieken aanleren. Het is een ontwikkeltraject, met als belangrijk onderdeel het enthousiasmeren van de deelnemers. Want enthousiaste deelnemers zetten graag dat extra stapje (zowel tijdens als buiten de reguliere trainingsuren), om sneller het optimale resultaat te bereiken.

Als Certified Professional Trainer met ruim tien jaar trainingservaring in de financiële dienstverlening hebben wij al duizenden cursisten met succes mogen begeleiden op weg naar dat optimale resultaat. Of het nu een om vakinhoudelijke kennisopleidingen gaat, of om vaardigheidstrainingen, ons enthousiasme kent geen grenzen. Zolang het maar bijdraagt aan het jouw ontwikkeltraject.

Vul het contactformulier in voor meer informatie (over ons portfolio) of andere vragen.


(Burn-out) Coaching

Coaching geeft je de mogelijkheid om allerlei dilemma’s aan te pakken, die je zakelijk of privé tegenkomt. Of je nu moeite hebt om bepaalde keuzes te maken of als je worstelt met een burn-out. Onze coaching helpt je om je belemmeringen aan te pakken. Het geeft je de handvatten om negatieve patronen te doorbreken. Het voorkomt dat je in beperkende gewoontes blijft hangen. Kortom, onze coaching zorgt ervoor dat je beter functioneert.

Als coach helpen en begeleiden wij jou bij het bereiken van je doelstellingen. Wij stellen ons daarbij op als spiegel, geven je allerlei inzichten en reiken je verschillende handvatten aan. Afhankelijk van jouw wensen en doelstellingen neemt dit traject een periode van meerdere weken tot een aantal maanden in beslag. Op basis van een persoonlijke intakegesprek mag je van ons een op maat gemaakt coachingsplan verwachten. Het plan dat we samen volgen, om jou daar te brengen, waar je wilt zijn.

Vul het contactformulier in voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.


Budgetcoaching

Grip hebben op je eigen budget. Dat is voor veel huishoudens nog niet zo makkelijk. Of het nu gaat om de cijfermatige kant – de inkomsten en uitgaven – of het gedrag erachter, het blijft een uitdaging om inzicht te krijgen en te houden.

Met onze financiële achtergrond kunnen wij helpen jouw financiële zaken op een rijtje te zetten. We lopen samen jouw inkomsten en uitgaven door, zodat we kunnen beoordelen waar er verbeteringen mogelijk zijn. Als er besparingen mogelijk zijn, dan zien we dat snel genoeg. Als er extra toeslagen of belastingvoordelen te behalen zijn, dan laat ik dat weten.

Kortom, ons doel is om jou te begeleiden en te coachen naar financiële zelfstandigheid: je weet hoe het werkt en je doet wat je denkt!

Voor particulieren:

Vul het contactformulier in voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Voor werkgevers:

Vul het contactformulier in voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.


Content-ontwikkeling

Content is een heel breed begrip. Als het gaat om het inhoudelijk verhaal, dan zijn er verschillende plekken, waar je aan kunt denken, zoals:

  • Studiemateriaal
  • Nieuwsbrieven
  • Artikelen
  • Opiniestukken
  • Webcontent

Om een boodschap over te brengen is het belangrijk, dat de geschreven tekst aansluit bij het niveau van de lezer. Je houdt de aandacht alleen dan vast, als er raakvlakken zijn met de praktijk en de onderwerpen op een prettig leesbare manier worden aangeboden.

Als contentschrijver hebben wij ervaring met het schrijven van studiemateriaal voor meerdere Wft-opleiders. Daarnaast zijn wij al jaren actief op het gebied van nieuwsbrieven en actualiteitendocumenten. Tot slot hebben wij deel mogen uitmaken van diverse vakredacties. Onze content kenmerkt zich door een vlotte schrijfstijl, waardoor het makkelijk leesbaar is. En dat is vaak nodig bij meer (maar ook bij minder) complexe financiële vraagstukken.

Vul het contactformulier in voor meer informatie.


Itemconstructie

Daar waar geleerd wordt, worden vragen gesteld. Niet alleen door de cursist, maar ook door de opleider. Vooral als de opleider de cursist met oefenvragen voorbereidt op een examen. Hoe beter deze oefenvragen aansluiten op het examen, des te hoger de waardering van de cursisten.

Als itemschrijver hebben wij ervaring met het ontwikkelen van examenvragen op het gebied van financiële dienstverlening. Of het nu gaat, om Wft (Wet op het financieel toezicht)-vragen of vragen op een bovenwettelijk kennisniveau, wij leveren kwaliteit. Zowel didactisch, als toetstechnisch.

Vul het contactformulier in voor meer informatie.

Klik hier voor de Algemene voorwaarden Causus.