Wie zijn wij

 

Wij zijn Bart Seegers en Birgitte Schmitter, mede-eigenaren van Causus Opleidingen, Trainingen & Coaching. Causus is het Latijnse woord voor oorzaak. Waarom deze naam? Omdat wij hebben ervaren dat zowel het zakelijke als het privéleven een stuk prettiger wordt, als je aan de oorzaakkant gaat staan. Niet met een beschuldigend vingertje naar een ander wijzen, maar onderzoeken hoe je een oplossing vindt voor de uitdagingen die je tegenkomt.

Als trainer en coach helpen wij graag mensen op weg naar hun doelstellingen met de focus op ontwikkeling en groei. Of dit nu op zakelijk vlak is of privé.

Kort geleden hebben wij onze diensten uitgebreid met ‘Hulp met Geldzaken’. Een platform voor werkgevers die op zoek zijn naar ondersteuning voor medewerkers die moeite hebben hun inkomsten en uitgaven in balans te houden. Op www.hulpmetgeldzaken.nl is meer informatie te vinden over dit nieuwe initiatief van Causus.

Wil jij je verder ontwikkelen en wil je ervaren hoe wij jou daarbij kunnen helpen, neem dan meteen contact met ons op via ons contactformulier.